3д моделирање и визуелизација амбалаже

3д моделирање и визуелизација амбалаже

3д моделирање и визуелизација амбалаже

3д моделирање и визуелизација амбалаже

3д моделирање и визуелизација амбалаже лекова

3д моделирање и визуелизација амбалаже

3д моделирање и визуелизација амбалаже

3д моделирање и визуелизација амбалаже
3д моделирање и визуелизација амбалаже

3д моделирање и визуелизација амбалаже

3д моделирање и визуелизација амбалаже у ладици 3д моделирање и визуелизација амбалаже 3д моделирање и визуелизација амбалаже

Лек, мехур, банка, јар, таблете, послужавник, тава, Бенници.

Трошкови израде дизајна лаиоут, концепт, скицира у Санкт Петербургу и Москви. Стварање пројекта у Санкт Петербургу.

Цена: Цена 3 000стр. Терм: Цена 5 Цена

naš рад: пакет | 3д моделирање | Видео продакшн